Masalah buang air besar

Saya dah mengandung 12 minggu. Saya akan buang air besar setiap hari tapi sejak sejak ni 3-4 hari sy tak membuang. Dan sejak saya tak membuang ni orang dah mula tegur saya dah nampak baby bump. Adakah semua ni normal?

1 Balas

Mmg la. Sisa terkumpul kan. Perut npk padat... Nnt dah buang. Kecil balik perut tu.. minum 2sudu mkn penuh yogart mix dgn fresh milk.. sblm tidur. Tiap mlm.. nnt nxt day senang nak membuang