Takde morning sickness normal ke

Saya dah masuk 7 minggu hamil, tapi takde morning sickness, cuma cepat ngantuk n tak selera makan nasi, normal ke tu sebab takde morning sickness? Ada kawan saya baru 4 minggu dah teruk, lagi satu, saya nak scan, recep klinikk kata tak payah sebab baru 7 minggu, bila sesuai nak scan ya

7 Balas

syukur alhmdulillah takde alahan.. sy baru 8w dh mcam2 alahan.. pagi malam muntah.. makan tkde selera.. makan sikit kluar nye banyak.bau perfume tak boleh.. bau sabun baju tak blh.. bau menumis tak blh.. pandang org pn kadang2 meloya.. doa kn sy smoga baik2 je smpai bersalin ye.. 11tahun menunggu.. ni anak pertama

3y ago

Semoga dipermudahkan segala urusan bakal ibu. Aminn