Tak ada morning sickness

Hi. Nak tanya saya dah masuk 7 weeks normal ke tak ada morning sickness? Sebab ramai cakap biasa ada morning sickness. Risau juga kalau tak normal

2 Balas

normal je , lain org lain alahan. sy pon smpai branak x prnah ade morning sickness 😅 hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma

1y ago

Yekee. Saya risau la tkut memang tak normal. Sebab saya cuma penat n cepat ngantuk je. Lain alahan belum lagi

Sme .. sye pon xd morning sickness. Its normal . Bdn org lain2 kan.. kndgn pertama sye dulu truk jgk morning sickness . Kli ni alhmdulillah bolh makan dgn aman dan tenang 🤣