Sakit kat ari ari 37 weeks

hi mommies ! saya first time mom to be , sakit kat ari - ari masuk 37 weeks normal ke ? dia macam sakit sengugut tapi lagi sakit and dia datang sekejap sekejap pastu hilang pastu ada balik . ni tanda - tanda nak bersalin atau benda lain ? then ada keluar lendir jernih yang banyak . #firstmom #firsttimemom

2 Balas

Sakit dkt ari2 tu normal sbb baby dah kebawah. Cuma kalau sakit mcm senggugut tu kerap sgt & sakit sgt2 pergi je pac untuk check. At least dorang buat ctg

cuba tanda contraction tu brapa kali dtg..kalau makin lama makin kerap, means tanda otw nk bsalin..ank 1st mungkin ambik masa sikit..