Bismillah

Saya dah masuk 14w5d. Esok baru nak buka buku pink. In syaa Allah. Semoga baik baik shja sebab ini ALN. Selalu check swasta, tapi dokter yg swasta suruh buka buku pink sbb ada sejarah nak kencing manis. Takut kena minum air gula. Saya nak sgt jaga baby nih sebaik mungkin.

1 Balas

Yup..if doc swasta suspect mommy ada mslh mmg kena suruh buka buku d gov..check up under gov...but not sure if bersalin swasta terima or x....... Tapi yg penting both mum n bby ok