Buku pink

Hi,kandungan saya dah masuk 9 minggu.Saya bercadang nak buka buku pink next week.Tapi takut dimarah misi sbb lahir luar nikah.Ptut saya buka buku di klinik swasta atau klinik kerajaan?

2 Balas

hai sisku,buka jer kat krjaan sis.bla nurse nak minta surat nikah ckp jer single mother,nurse akan fhm jga tu sis..nurse tak akan mrah..tp klu sis rsa nak buka dkt swasta pun ble jga..sy doa kan sis dipermudahkan urusan sis..kena berani dan cekal k..

2y ago

terima kasihh🙏🏻💜

sy buka buku pink 1st pregnant masa 6w