Nak tanya upt

Saya dah lewat period 7 hari. Biasa memang on time. Paling² awal atau lewat sehari. Hari ke 3 haritu, saya check waktu pagi negatif. Hari ni check naik double line tapi samar². Ni result lepas tunggu 5 minit. Kalau macam ni kira positif ke? Ni 1st time sepanjang 2 tahun kahwin naik double line. Takut nak berharap sangat, takut kecewa 😅

Nak tanya upt
9 Balas

positif ni. Alhamdulillah. sy pun ngam2 2tahun 🥰 tahniah awak. jgn lupa makan folic acid setiap hari. 8weeks dh boleh scan nk tgk heart beat. jgn scan awal takot taknmpk nnty awk yg kecewa. 😅

tahniah...jga dri baik2 ...jga pmakanan..jgn ltihkn bdan..awal2 preg ni bnykkan rhat ye..

Kalau awak waswas lagi awat beli dip n tell . Ygtu selalu tepat . Apa apaa pun takecare okey🤍

Alhamdulillah tahniah positif, semoga dipermudahkan urusan, saya pon ttc 2 tahun

kalau double positif.. alhamdulillah tahniah

positif kalau macamtu, tahniah awaknya.

Confirm tu. Tahniah puan.

tahniah 🩷

positif tu