missed period

Saya dah lewat period 6hari. N perut sakit2 tpi tak kerap. Sakit perut mcm nk period tu tpi tk pulak period ? biase kalau sakit perut nk period tu lama n lebih sakit tpi yg ni sakit sekejap2 jee. Ade tk sesape boleh bgi tahu?

4 Balas

Biasa tu sis. Saya pon mcm tu dulu, ingtkan sbb sengugut tapi date utk dtg period next week. Saja test upt line masih samar.. cek denga klinik doktor kata normal sbb dia baru nak menenpel dkt rahim. Doktor bagi acid folic utk makan lpas 2minggu refer doktor balik. Alhamdulillah dh ada kantung dan denyut jantung. Tapi masa tgh sakit ni kena banyak berehat dan jgn lasak. Saya skrg dh 27weeks.

same sy. .sy lwat 5 hri tp payudara mula sakit pada awal tarikh period nyeri perut bru 2 hri sakit tp xkuat sgt kejap2 je . . semoga ada rzeki sy penantian 6 thun amin2

saya pernah mcm ni, smpai lewat 2 minggu..last2 period. sis dah cek upt ke?

4y ago

Tpi terlalu samar sgt 😅 nk hbiskan mnggu ni dulu bru nk check lagi. Sbb confuse pregnant ke tk. Bru je 2bulan kawin. Kalau ade alhamdullilah hehehehe

moga ada reziki sis.. Amin

4y ago

Amin² doa kn sy jugk sis moga sy diberikn zuriat