Period lewat

Hai semua . Sy dah lewat period 2 hari . Sy takde sejarah lagi period lewat walaupon sehari . Skrg ni kerap sakit pinggang , sakit kple . Nk cek upt takot jadi harapan palsu 😅 . Mase pregnantkn yg sulung sebelom due period lagi upt dh terang & mmg ade tanda2 pregnant smpai mabuk2 . Yg ni rase mcm pregnant tpi tkde tanda2 .

1 Balas

buat upt ler. bru tau ngandung ke x. lain anak lain alahan die. kdg xde alahan tanda pon.

2y ago

tq . nty sy test 😄