Susah tido malam

Hi momies semua, saya klu nk ikutkan kndungan dah 4w 5days alhamdulillah tiada alahan cumenye mase tau saya positive saya tgh demam so batuk n selesama tu je la..tpi saya perasan yg saya susah tido malam.. kaki mcm tk selesa kt sendi2 tu.. mcm sejuk skit.. bawah perut tk sakit cume dah start rasa tk selesa mcm nk period tpi mild je la.. kerisauan saya mmg normal ke rasa mcm nk sakit2 kt kaki n betis sendi2 tu semua…senang cite tk sedap badan la 🤭

2 Balas

Yea sis mmg awal pregnant rase senggal2 sendi tak berapa nk lena tido malam. Sama

10mo ago

Mujur lah… thank you tauuu 🥰🥰🥰

normal