lewat datang bulan

Sy lewat 4 hari dtg period...check upt negatif tpi sejak beberapa hari ni sy kdng sakit perut ngn bawah perut tpi x sakit sgt just die mcm kdng" mcm tu jdi apa sy Kene buat??

1 Balas

tggu lg 7 hari baru check upt. tp sy sllu tggu period lewat 2 mggu baru check upt sbb baru upt result pekat trus klau ye mmg melekat. chwck awal2 nnt samar kita yg stress plak.kot sakit sgt pergi je scan kt swasta dulu. klau x preggy takut ade masalah lain