Tk period 7week

Tak period 7week dh tpi hari ney cek da samar2 and perut ada krem2 lepas tu kadng2 sakit sebelah kiri n kanan .. ada kh petanda2 pregnant ?? #ingintahu #seriusnanya #pleasehelp

2 Balas

upt walaupun samar, janji line tu berwarna dan naik dalam masa yang ditetapkan, positif. sis cuba test semula. sepatutnya dah makin terang.

kalau line samar samar memang ada possibility pregnant dah. nanti pergi scan dekat klinik.

11mo ago

ok tq 🫰🏻