BILA WAKTU SESUAI KE KLINIK SETELAH TAHU PREGNANT?

Hi, saya dah lewat period 3 hari. Saya dah test upt dan ia positif. Jadi, bila ya waktu sesuai untuk saya ke klinik untuk double confirm? kena tunggu 7 weeks ke atas ke atau boleh je sekarang? Harap boleh membantu, saya first pregnancy.

7 Balas

Masa saya 5w saya tahu saya pregnant. Klinik bg check cumanya klinik x jamin boleh nmpk ke tak masa scan sbbnye masih kecil. Jadi doc suruh dtg lg 2w masatu saya dh 7w. Saya scan dan dah nmpk degupan jantung baby 🥰

2y ago

oh yeke? saya pun tak sure saya berapa weeks. sebab kalau dalam apps kata saya dah 4 weeks 3 days. cuma ada sakit² sikit. takde spotting apa cuma risau.