BILA WAKTU SESUAI KE KLINIK SETELAH TAHU PREGNANT?

Hi, saya dah lewat period 3 hari. Saya dah test upt dan ia positif. Jadi, bila ya waktu sesuai untuk saya ke klinik untuk double confirm? kena tunggu 7 weeks ke atas ke atau boleh je sekarang? Harap boleh membantu, saya first pregnancy.

7 Balas

boleh call kkia terdekat.. lain klinik lain caranya.. ada klinik 7w dah boleh bukak buku.. ada klinik 10w baru boleh.. tny perlu bawak apa.. ada klinik nak gambar scan baby dari klinik swasta sbg bukti kehamilan ..