Keluar darah mcm ketul daging

Saya dah lewat period 2 minggu. Tak ada tanda nak datang period pun lately ni. Sebab sebelum ni kalau saya nak datang period mesti akan senggugut awal 2 hari tapi tk sakit sgt just nak bg tau kata period dh nak dekat. Selama 2 minggu xdatang period tu, saya cuma sakit pinggang, pening, keputihan banyak, and ada check upt mmg double line tapi kabur. P scan doc ckp terlalu awal atau hamil luar rahim sebab tak nampak(5 minggu). Tadi pagi rasa pening2 mcm nak jatuh ja, lepas mandi2 semua. Saya tengok ada ketulan mcm daging, and sedikit lendir merah. Soalannya adakah saya period? Saya xpernah lewat period sampai 2 minggu mcm ni.

1 Balas

Nanti try bawak ketulan daging tu jumpa doc

4y ago

Sbb selalunya kalau samar2 tu means positif jugak sis. Nanti sis try check upt lagi tengok ada samar2 tak.