baru

sy baru check pkai upt , double line tapi 2nd line kabur and period tk dtg 2 hari.. tp rasa mcm sakit pinggang.. ? is it normal?

5 Balas

Normal kowt. Tp puan ada nmpk 2 line kan? Klu confirm nmpk mmg sah la tu.. Sbb ada terbc kat website, klu awal2 pregnant kandungan asid apa dh lupa yg dlm air kencing org pregnant xckup byk lg. Makin berkembang kandungan makin jelas double line kelihatan. Wallahualam 😊

Normal.. Tunggu lebih kurang seminggu lagi check lagi.. Saya dulu line yang satu lagi tu halus sangat macam rambut je.. Kabur juga.. 3hari lewat datang haid. After a week check lagi confirm double line (second check guna upt yg mahal sikit.yg brand clear blue tu)

Sy baca normal mcm tu.. next week blh try cek upt lg.. biasanya lps seminggu miss period, hormon hcg (yg badan kita produce utk buat placenta baby kalau x silap) akan lg pekat dlm air kencing.. nnt lg clear line tu. Praying for the best for you!

Normal sis.. kandungan masih awal lagi tu masih samar lagi.. tunggu seminggu dua lagi insha Allah terangla tu hehe..

Mcmna.. confirm pregnant tak? Ade line samar mcm ni tak.. sy pon bru cek.. delay period 1 hari.

4y ago

Saya pun period atur ikut apps. Kadang dia awal. Kadang dia lewat juga. Biasa lewat 5hari xrisau lagi. Lewat lebih seminggu baru check. (Risau sebab masih ada anak kecik & xpakai perancang) semua bergantung pada apps & nasib je. Apa pun, kalau memang menunggu kehamilan, tunggu dalam seminggu lewat period baru check. Sebab time tu baru puas hati dpt tgk double line terang. Xde la membazir upt 😀