penantian xpasti

Saya dah lewat period 10 hari..last test pada hari ke7 lewat period..keputusan negatif..tapi sampai kehari nie perut saya terasa sakit²..bila angkat benda benda berat terasa sakit sangat dibahagian kiri dan kanan pinggang..saya nie xnormal ke?skrng saya demam dan batuk dan selsema..stress juga sbb xde sapa nk dgr masalah saya...patut ke saya berjumpa doktor?

2 Balas

Lebih baik awak jumpa dr.kita tak pasti kalau dalaman kita sihat atau tidak..dulu pun saya macam awak..saya malas nak cerita so lebih baik awak jumpa dr.❤ semoga semua dipermudahkan

Better check dengan doctor, kalau pregnant tak sepatutnya awak rasa sakit