first mom, 33W

normal ke rasa sakit pergelangan tangan kiri ?nk angkat benda ringan pun kadang2 terasa sakit. rasa kebas jari belah kanan ? 33W, first mom

1 Balas

Itu carpal tunnel syndrom. Akan hilang selepas bersalin nanti. Sis boleh google untuk info ya😉

4mo ago

sy pn kena ni masa trim2, mula² jari tgh je pastu bw ke seluruh jari, pastu mula² sblh pastu dia attack tgn sblh lg. masa blaku sekitar tgh mlm nak² ke waktu subuh centu la pastu waktu siang kdg² je rasa lenguh. bgtaw kat nurse n doc kk kena prescribed ubt sapu je. . tp bila pk sy bsyukur cuma kena kat tgn je sb dgr² kalo kena yg kat kaki tu lg azab sakitnya.