Period delay

Hi saya dah delay period masuk 5hari. Hari pertama check -ve, hari ketiga pun -ve. Tapi rasa senggugut dari first day yg sepatutnya saya period tu. boleh jadi tanda pregnant ke? Selaim tu saya mcm cpt rasa penat. Duduk pun boleh mengah. Keputihan keluar banyak. Kalau pregnant..this is my second pregnancy. Ada tak mommies yang pernah experience mcmni? Rasa senggugut tapi pregnant?

1 Balas

Mungkin sis. Sy masa awl preggy keluar keputihan jg tp tak bnyk.