Pregnant ke?

Saya dah cuba 2 kali upt tetap positive+ , betul ke saya pregnant, saya dah 4 weeks tpi tkde alahan lagi mcm muntah ii, patut ke saya check sekarang? #ingintahu #seriusnanya #pleasehelp

Pregnant ke?
31 Balas

saya baru je check semalam saya pregnant . saya rasa saya da dua bulan tapi alhamdulillah takde alahan dan takde tanda² pun cuma lambat period je . dan saya cepat² terus call KK . dia tanya last period apa semua . pastu buat appointment tapi dia saran kan kalau rasa sakit ke alahan teruk ke terus pergi KK .

12mo ago

nk call kk tu cmne ye?