Pregnant ke?

Saya dah cuba 2 kali upt tetap positive+ , betul ke saya pregnant, saya dah 4 weeks tpi tkde alahan lagi mcm muntah ii, patut ke saya check sekarang? #ingintahu #seriusnanya #pleasehelp

Pregnant ke?
31 Balas

jgn la mintak alahan , sekali dapat alahan lembik kita di buat nya 😆 sy pun 6w bru start alahan smpai la 12w . and congrats dh preggy . rehat betul² jgn bt kerja berat. nanti tunggu 6w boleh pegi scan utk confirmkn pregnancy . sbb kalau awl sgt pun xnmpak apa 😊 slalu 6w atleast dh nmpk kantung + heartbeat kalau bruntung . tp mcm sy 8w bru nmpk heartbeat bby 💓