Ada harapan ke saya?

Saya dah buat upt 3 hari berturut2. Sepatutnya period khamis 26/3. Dah miss 4 hari period. Kalau mcm ni saya ada harapan ke utk hamil?. Sbb upt samar2 jer..

Ada harapan ke saya?
23 Balas

Hormon hcg akan meningkat setiap 48jam jadi if betul pregnant Upt akan makin terang. Bg yg tak tahu waktu Ovulasi tapi period jenis regular, maybe boleh tunggu 1 - 2 week period tak datang baru test Upt. Bagi yg tahu tarikh Ovulasi, 8-9 hari selepas ovulasi dah boleh test upt dgn syarat anda memang ada bersama suami sehari sebelum ovulasi dan sehari selepas ovulasi. Klau tak mcam mna sperm & telur nak bertemu utk proses persenyawaan..

4y ago

Ank 1st sy 6 week dh jelas ada heart beat..yg no 2 gugur 8week pn xnmpk...yg ni insyaallah tgu dlu sb msih awal...