Miss Period

Salam sy nk tanya. Sy da miss period 3 hari. Selama 3 hari ni sy Cek upt 3 hari berturut2 semua naik dua line tapi masih kabur lg. Itu tanda pregnant x. Kebiasaan hari ke berapa baru naik jelas upt.

2 Balas

Sye pon same delay hari ke 3 sye check kabur...minggu dpnnye sye p klinik sbb sye sakit bwh perut...doktor mengesahkn sye mengandung 6minggu double line terang...tpi doktor bgi sye rehat n ubt kuatkn rahim....minggu ke 8 bru scan

prg tu tnggu 1 atau 2 mnggu lgi

5y ago

Ok baiklah tq sis. Mybe hcg level rendah lg