Ada harapan ke saya?

Saya dah buat upt 3 hari berturut2. Sepatutnya period khamis 26/3. Dah miss 4 hari period. Kalau mcm ni saya ada harapan ke utk hamil?. Sbb upt samar2 jer..

Ada harapan ke saya?
23 Balas

Hormon hcg akan meningkat setiap 48jam jadi if betul pregnant Upt akan makin terang. Bg yg tak tahu waktu Ovulasi tapi period jenis regular, maybe boleh tunggu 1 - 2 week period tak datang baru test Upt. Bagi yg tahu tarikh Ovulasi, 8-9 hari selepas ovulasi dah boleh test upt dgn syarat anda memang ada bersama suami sehari sebelum ovulasi dan sehari selepas ovulasi. Klau tak mcam mna sperm & telur nak bertemu utk proses persenyawaan..

4y ago

Ank 1st sy 6 week dh jelas ada heart beat..yg no 2 gugur 8week pn xnmpk...yg ni insyaallah tgu dlu sb msih awal...

Kalau tanya doc, ni negative. Sebab tak double line. Hormon masing2 mmg xsama. Kalau tak datang lagi period dalam masa seminggu lagi, test lagi upt tengok..tapi apa pun jaga diri n jgn kasar2..

Sama mcm saya...patut period dalam 8hb april haritu tapi bila check upt last week negative. Pagi tadi check pun negative lagi..emm kes period tak teratur atau pregnant pun tak tau

Hurm sblum ni ad delay ke ontime priod.. maaf btnye.. last bsma suami da brpe hri.. sb lau smgu prtma after SI .. bhcg xdpt dtect lg..

InsyaAllah Ada rezeki awk .. Ada yg samar2 awal2 ni nnti lagi 1 mggu test lagi .. apa2 pon jgn buat keje berat2 dlu ye

Depends level hcg Dan sensitive upt. Mcm sy 3 days miss pon dh terang naik. Insha Allah sis. Tunggu lagi seminggu

Cuba cek lepas 1-2 mggu . Sy mcm nie jgk. Siap pegi scan sbb period dah delay sgt²..dh skip 1round..

Taniah positive preg lps seminggu dua guna lagi dh terng bolh buat buku pink dh 🤗

Ambil air kencg prtama ke?? Spttnya makin hari makin terang.....

Sma mcm sya sis Bole tngok dekat post sya. Sya pn Confuse 😔