First Pregnant

Saya Dah 8Weeks Memang Takda Selera Makan Langsungg , Macam Mana Ya Nak Buat Bagi Ada Selera Makan Balik? Rasa Sedih je selera makan takde tapi duk lapar jaa ?

45 Balas

biasa tu mommy.. trimister pertama kebanyakkn mmg mcm tu..sabar dah tabah yep...mcm sy Ritu pn mcm tu..Nasi pn 2 suap je bleh masuk..tu pn paksa diri utk telan.. pas telan dia pn loya jgn ckp la...sy byk minum air masak..sunquick tanpa gula n byk mkn buah..klu awal mengandung suami byk bli buah sb saya x lalu mkn Nasi..sbln bleh Kira brp Kali mkn Nasi..berat badan Masa trimister pertama mmg x Naik..statik jek.. tapi masuk je trimister kedua dia punya selera mkn Len mcm..sbln nek 2 kilo...ayoyoyo..now dah 19 week++.. lpas 2 jam mkn kompom lapar😂😂😂

5y ago

bertabahlah menghitung trimester pertama.. in syaa Allah sementara je tu😂😂😂