Nak tanya

Saya dah 8minggu..tapi scan tak nampak jantung..tapi kantung n janin ada..minggu lepas dah pergi hospital..doc suruh tunggu 2minggu lagi..sebelum pergi scan ada keluar macam coklat + darah bercampur dalam keputihan..tapi sikit je..sampai sekarang takda darah ke apa yang keluar..ada ke pernah jadi mcm saya ke?

4 Balas

takpe . mungkin tak nmpk lg kot . biras sy dulu kantung pun tak nmpk . scan masa 11 ke 12 week baru nmpk

5y ago

Tu lah..berharap mcm tu juga..terima kasih banyak ye.. doakan saya ye..