First baby

Saya dah 4bulan pregnant tapi berat tak naik malah turun ? normal ka? bulan 1-3 44.5kg, bulan ke 4 ni turun 43.5kg

37 Balas

Sama sis..sy pun naik masuk 5bulan baru berat naik..itu pun 1.9kg je

Saya pon 4 bulan pregnant. Berat turun 2kg dari masa hari bukak buku.

Normal turun naik berat badan...sy kdg naik..lpas tu turun balik..

sy juga mgalami situasi yg sma, sis bole tnya nurse if ragu²

Saya pun trun 1.5kg tp sbb ada alahan dan kurang selera makan..

5y ago

Masa first beby sy Alhamdulillah xde alahan apa².. Makan berselera sangat 😉

Saya pun sama turun,pelik pulak tapi baby besar cukup

sy naek seimbnag je setiap bln.. alhamdulillah..

Bykkan minum susu, buah & makanan berkhasiat

saya pown berat tak naik2 dh 27week..

Normal.. sy 7bulan bru berat naik..