Takde tanda-tanda

Saya dah 38 week tapi masih takde tanda-tanda nak bersalin , kena pergi hospital ke untuk check atau macam mana ye ? Risau sbb ni adalah baby first.

19 Balas

Sy dh 39w 5d dh pun xde tanda2 sis...anak no 3.... insyaallah jgn risau sis baby masih belum nk keluar...xperlu pergi hospital nnti diorg suruh blk selagi xde tanda2 nk bersalin...ni pengalaman dh ank 3org ni...😊😊 Yg penting pantau pergerakan baby dan check mingguan di klinik...

4y ago

Sama2... 😊