Takde tanda-tanda

Saya dah 38 week tapi masih takde tanda-tanda nak bersalin , kena pergi hospital ke untuk check atau macam mana ye ? Risau sbb ni adalah baby first.

19 Balas

Tarikh due bila? Selalu cek pergerakan anak ye... Jika anak kurang bergerak, iaitu kurang dr 10 kali dlm masa 12 jam, rujuk dgn doktor. Tp klu anak gerak ok, tunggu appoinment yg akhir. In sya Allah, xde apa2. Selalu lh berdoa semoga semuanya dipermudahkn Allah...aamiinnn

4y ago

Due 4/7 . Alhamdulilah pergerakan baby okay . Tq🥰