Doakan Saya Dipermudahkan Bersalin

Saya dah 37 weeks. Baru lepas pergi check up dekat kkia. saya mengadu sakit perut sangat macam senggugut. Doktor check bukaan saya 2 cm. Doktor suruh saya balik rumah dulu tunggu turun tanda2 ataupun contraction yang terlalu sakit baru ke hospital. Sekarang saya macam blur nak buat apa kat rumah ni sambil layan sakit contraction kejap2 datang ni. Doakan saya dipermudahkan ye

45 Balas

Bila datang contraction, sis tarik nafas baik baik. Boleh buat exercise ringan untuk mudahkan bukaan.. Semoga dipermudahkan urusan bersalin sis

Same ngan sy bukaan baru 1cm dok suruh balik kt umah cntraction x skuat dekat spital so xtau nk buat ape,mnuggu jelah 😅

Sma cm sy dlu, 2,3 hri gk la bru brsalin.. Tp tngk org jgk la ada yg cpt bukaannya.. Semoga dipermudahkn sumenya sis

Pantau jarak n masa contraction.Klu g hosp semula,missy pn akan tanya contraction bpa lama,jarak bpa min.

smoga sis dipermudahkan urusan brsalin ye.. amin ya rabb.. 😊 sy pn 37w tp belum ada tanda2 lg..

Brp week biasanya kt akn bsalin.. utk first baby? Due date, sebelum due date or over due...

klu ase xsnggup g je hspital hehe.. blh je nk check in hspital 2cm klu katil ad kosong

Smoga diprmudhkn.. Sya pn tggu ari jgk.. 😅rya brkain btik thn 2020..

Sama laa kita..saya pun dh masok 37 week.. Semoga Dipermudahkan

Semoga dipermudahkan bersalin dan sentiasa dilindungi 🙏🏻