37 minggu 4 hari.. Mula turun tanda

Pagi tadi jam 8 mula turun tanda darah.. Dr check bukaan 1cm.. dibenarkan balik & berehat dirumah. Sehingga malam ni masih belum rasa sakit contraction.. Doakan semoga urusan kelahiran anak pertama saya dipermudahkan.. Semoga ibu2 lain juga dipermudahkan urusan bersalin... 🥰

1 Balas

aminn 😊sy seminggu turun darah bru g spital , sbb xde rase sakit pon 😅 tpi sis jgn tiru sy pulak ya 😅 hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma