Tekak rasa panas dan angin

Saya dah 35 minggu. Sejak 30 minggu, saya terasa tekak ni panas, rasa mcm nak muntah pun ada. Tp rasa mcm lorong tekak ke perut ni mcm ada angin, terasa panas. Itu namanya pedih ulu hati ke?

1 Balas

ye sis tu pedih hulu ati . gas naik ke ats slepas kita mkn lg2 mkn cili ke bnd pedas ke . normal pd mommy preggy . bole dpt kn gaviscon . mcm sy sy amal kn minum susu je lps mkn tu . Alhamdulillah msala pedih hulu ati tu xd . kecuali mkn ubt kk . sy xminum susu la .