Luka jahitan

Saya dah 25 hari berpantang tapi luka jahitan masih terasa sakit dan bila sy lap slpas ke toilet, tempat luka masih terasa pedih 😭😭 mcm mana yee cara nak cepatkan sembuh luka jahitan?

5 Balas

Cuba puan minum pati ikan haruan.. Sy punya luka terbukak jahitan nya masa 4 hari berpantang.. Sy minum pati ikan haruan yg beli dekat guardian n letak intrasite site gel dekat luka jahitan tu.. Gel tu nurse yg suruh letak.. Alhamdulillah luka baik n cantum mcm biasa