Luka jahitan bawah

hi. saya dah hari ke 11 berpantang. saya nak tanya macam mana nk tahu luka jahitan dkt bawah dah sembuh ye? sekarang dah kurang rasa pedih dkt area luka tu and selalu lap kering. cuma luka tu tak bercantum elok lagi. saya confuse 😅 nak kena tunggu luka tu bercantum elok dulu ke baru dikira sembuh?

2 Balas

setiap kali gi kk or bila nurse dtg rumah, mntk dyeorg tgk. dyeorg lg tahu. sy pun sng xyah susah2 tgk sbb lg percaya nurse n doc

sampai benang tertanggal sendiri . and check dengan nurse dekat kk .