luka jahitan

harini dah hari ke 27, tapi tak tahu kenapa luka jahitan sakit pedih mengigit mcm tu kadang2, dia mcm on off..tapi luka jahitan dh cantum n benang dh luruh 🥹

1 Balas

tiap kali lepas buang air lap kering kering bawah then spray ubat kuning, macam saya haritu benang luar terbukak nurse suggest saya spray air garam saya buat tak sampai 2 minggu da baik hehe. makan buah oren tiap pagi bagus

4mo ago

luka sy act dh elok dh cantum n kering tempoh 2 minggu tu, tp masih ada rasa pedih sakit kadang2.. tp jalan dh boleh laju. tu la cuma sakitnya on off