Luka jahitan

Saya dah 25 hari berpantang tapi luka jahitan masih terasa sakit dan bila sy lap slpas ke toilet, tempat luka masih terasa pedih 😭😭 mcm mana yee cara nak cepatkan sembuh luka jahitan?

5 Balas

biasa sis.. tgk mknn sis mkn.. n boleh suruh suami tgk kn luka kt bwh tu... waktu2 mcm ni la minx tlg die tgk kn bdrh ke ok..kalu luka teruk nnt jdi efeksin lg susah... kalu suami tgk so die boleh nmpk ok atau x.. kalu kite lap kite xnmpk luka mcm mne...