Perut tak selesa

hi, saya dah 24weeks. nak tanya kalau perut rasa tak selesa, macam nak membuang tapi bila cuba membuang tak boleh tu kenapa ya? perlu pergi klinik ke? hari2 saya membuang cuma malam je rasa macamtu. perut tak sakit tapi tak selesa saja.

2 Balas

Normal tu sembelit. Cuba makan buah naga, oren, makan yogurt, sayuran hijau. btw makin besar kandungan memang macam macam rasa sakit. Pantau je aslong tkde pendarahan/ ketuban leaking,

Sembelit tu sis..jga pmknn semua..lau mcm truk jarang mmbuang blh g klinik minx ubat sembelit kt doctor..