Pergerakan baby

Saya dah 18weeks. Sebelum-sebelum ni saya taktau pon ada rasa pergerakan yang macam rama-rama tu atau tak. Tak reti nak detect yang mana 1. Start semalam saya baru rasa 2x dia tendang. Tapi tak kerap. Siang sekali. Malam sekali. Normal ek macam tu? Ke biasanya lebih kerap dia tendang?

2 Balas

3mo ago

Terima kasih atas pencerahan.

normal sis. semakin baby besar semakin banyak pergerakan baby yg sis boleh rasa

3mo ago

Haah. Semalam pagi dia diam je. Malam tadi aktif betul. Kejap2 dia tendang. Ya Allah. Excited betul rasa