Xsabar nak tggu baby bergerak..cepat la baby besar lg.ummu nk tgk baby sihat..

Saya dah 18week tp xrasa apa2 lg

4 Balas

Sy dah masuk 19w, anak kedua. Rasa tu ade laa sekali dua sbb perut tebal nau 🤣nak tggu kk check up lama nau, nak scan sendiri tak mampu huhu

2y ago

Takpe lama2 nanti rasa ye 😁

tu la..doktor pon kata perut jenis tebal.sebelum ni pon scan kat bawah baru nmpk sbb kecik lg.klu scan kat perut,nmpk lemak je.hahaha

Jangan risau, saya masa 23w baru rasa baby kick. For both pregnancy. Orang kata perut jenis tebal

Moga dipermudahkan ya dan baby, ibu sihat