19 week(today)

Bila kita boleh rasa baby bergerak ye? Sy scan last week baby dah start bergerak dlm perut.. tp sy xrasa lagi ?..

7 Balas

Selalu 18 weeks ke atas dh boleh rasa. Prgerakan/ tendangan baby masih halus lg. Mgkin awk tk perasan/busy. Lg2 anak 1st mmg lmbt sikit rasa. InsyaAllah nnti mesti akan terasa jugak 😊

anak 1st saya rasa masa 21weeks...huhu...anak 2nd ni masuk 13 mggu rasa dah gerakan halus...kdg kita je xsedar...@mmg depend baby...insya'Allah...baby baik² saja tu

Sy 20w baru rasa sikit². Sampailah sekarang dah 29w, memang aktif sangat 🥰🥰 Bergantung jugak sis, Semua orang xsama. Ada cepat dan lambat..

Sy dah 20w pun tak rasa ape sangat. Entah rasa ke tidak pun tak tahu. Perut sy tebal nau 😂 nanti in shaa Allah rasa je tu sis.

Alahai seawal 12w bby dah gerak dlm rahim. Cuma x kuat gerakan. Sabar. Enjoy ur prgncy. Baby step by step membesar

sy 16 ada lah rasa sikit2 pgerkkan tu....x semua org sm ada dpt rs pgrkkan tu lmbt ada yg cepat

19w2d bru rasa.tu pon cm renjatan elektrik.trkejut sy...sabar ye nti rasa la tu..