Sekadar luahan

Saya dah 17minggu 4hari. Semalam baby saya dah pergi tinggalkan saya😔 4bulan saya bersama dia, saya mabuk teruk. Bila dia pergi saya betul2 sedih sebab dah macam2 saya hadapi dgn dia😔 dan saya dah sampai fasa ini😔 semoga saya ada rezeki lagi. Saya sempat merasa sakitnya contraction selama 5hari dihospital. Sakitnya melahirkan anak walaupun anak saya kecik lagi. Waktu saya berjaya melahirkan dia, dia dah cukup sifat semua dah lengkap. Jari kaki tangan, kuku, muka semuanya dah lengkap. Dia lelaki🥲 ya Allah semoga Allah pinjamkan kekuatanNya dekat saya. Terima kasih bagi pengalaman ini, takkan saya lupakan😔

Sekadar luahan
71 Balas

takziah puan. semoga puan diberikan kekuatan dan Allah gantikan kehilangan puan dengan rezeki lain. Aamiin

3y ago

insha Allah amin yra. terima kasih mendoakan saya🥲

salam takziah..moga keluarga semua dberi kekuatan..segalanya berlaku pasti ada hikmah sebaliknya..

Allahuakbar. Aamiin ya rabbal alamin utk doa mommy. Moga mommy kuat ya. Aamiin Ya Rabbal Alamin.

Salam takziah ye puan ... die menunggu puan disana ... smoge ade rezeki lain yg menanti .😔

sy pn ade ank syurge 36 week..sihat comey..xde sakit..mse lahir kuar flat x nngs lngsung

salam takziah sis semoga tabah dgn ujian Allah.. insyaallah sis semoga ada rezeki lagi

Takziah puan, semoga Allah kuatkan semangat puan, insya Allah akan direzekikan zuriat

Al-fatihah..semoga sis sekeluarga sbr n kuat yea..semoga ada sinar lepas ni amin

Salam takziah al fatihah (dibaca) semoga puan kuat hadapi ujian ini 🤲🏻😭

innalillah. moga mommy kuat. pahit nak telan tp beruntung sbb baby tggu kat syurga dah.

3y ago

pahit sangat nak telan tapi saya redha. terima kasih insha Allah dia dah bahagia di sisi pencipyaNya🥲