Alhamdulillah

Alhamdulillah... Setelah 2kali keguguran 1kali ectopic Hari ni baru buat buku pink. Sangat takut untuk scan sebab tak percaya diri.. mcm² dah berlaku Dan membuatkan saya fobia. Bila pergi KK td dokter pun tahu sy agak berdebar untuk scan dia pun scan tanpa berkata apa²... Lepas dia dah jumpa jantung semua baru dia cakap 'puan boleh tengok kat screen ni' alhamdulillah nampak kepala,kaki tangan badan Dan jantung baby alhamdulillah ya Allah.... Semoga baby terus sihat Dan lahir dengan sempurna... #12weeks Due 15/9/2023

9 Balas

Due sama😊😊😊 Saya pun ada history gugur .. Waktu scan 8w saya sangat risau , sampai pejam mata .. Tapi suami selalu bagi kata2 positif termasuk org sekeliling "Saya yakin anak kita kuat , membesar dengan baik dan sihat" .. Alhamdulillah , bila dgr heartbeart , mengalir airmata nie .. Besyukur sangat😭😭😭 Semoga awak dan baby diberi kesihatan dan dipermudahkan untuk kita sepanjang tempoh kehamilan hingga bersalin .. Aamiin

sy pon ade ectopic prgnncy history thn 2020.. removed right tube.. pnh gugur sblm ectopic tu thn 2019.. tp dh ade 2 ank sblm ni.. x sngka bleh prgnnt lg.. syukur sgt².. scan kt private 2 minggu lps.. alhmdulillah bby dlm rahim.. siap nangis² terharu bile nmpk tu.. dr ckp ade ni pn. jgn sedih² lg ye.. nextwk bru dpt set appointmnt kt kk.. moga bby² kite semua sihat & lahir dgn sempurna nt.. aminnnn..🤲 #10weeks

ya Allah same mcm sy..takut sngat utk scan sbb takut nk terima berita yg xbaik..da 2 minggu x scan swasta dan tnggu nk scan ngan doc je..ape2 keputusan nk tahu sekali je sbb xnk nagis kerap sngat..seksa laa nk move on lagi2 ttc 9taun😔

walaupon saya takde sejarah apa-2 saya pon sangat takut kalau tak jumpa apa-2 ... berdebar-2 dia masya Allah tapi Alhamdulillah waktu kandungan 10 week 5 day dah ada hearbeart rasa syukur sangat

2y ago

btw saya due date 6/9/23 ...

kira nya 12weeks baru scan nampak semua ke puan? tahniah alhamdulillah...semoga baby membesar dengan sihat! 🥰♥️

Saya pun due 15sept 2023,always keep ur mind in a positive thought...happy pregnancy 🫰✌️❤️

alhamdulillah semoga dipermudahkan urusan sehingga hari melahirkan.. sama la ngn sy dh 12w😊

Tahniah.. Sy due 18/9😁baby September jgk. Semoga puan dan baby sihat slalu

tahniahh. semoga baby kita siht 💪🏻