bleeding

Saya check upt positif dah 5 kali check positif hari yg brlainan tapi bila scan tak nampak ap² dan harini keluar darah mcm period tapi takde sakit pape.ada tak ibu² yg ada pngalaman mcm sya? Esk nak g check klinik skali lg harap smua baik² saje,6week

1 Balas

saya punya kes sebiji macam sis, check upt +ve tapi bila scan kosong tak nampak apa. tapi almost everyday akan keluar spotting, tapi sikit je & rasa sakit mcm senggugut. doc kata implementation bleeding, so saya fikir yg positif jela. tak lama lepastu bila dah kerap spotting then saya miscarriage.