UPT POSITIF TAPI SCAN TAK NAMPAK APA2

Salam..saya nak tanya saya delay period 38 hari check upt + tapi g klinik scan dr bg tau tak nampak apa2 lg. #ingintahu

UPT POSITIF TAPI SCAN TAK NAMPAK APA2
2 Balas

Baru lagi kot sis punya kandungan tu. Tengok upt pun, line tak pekat lagi tapi memang dah positive. Sebab saya dulu pun, masa dapat upt positive line tak pekat macam ni, pergi scan kt klinik tak nampak apa apa. Cuma rahim mengembang. Then seminggu lepastu, buat upt dah line sama pekat dengan control line pergi scan balik dah nampak kantung.

Kemungkinan ectopic.. Harap2 tidak