First time mom

Hi. Saya check up bulanan di swasta sebab susah dapat cuti. Saya plan bersalin di HKL. Skrg 28 minggu. Saya boleh continue check up di swasta saje ke atau perlu check up di kerjaan jugak dekat2 bersalin nanti?

1 Balas

Mana2 boleh. Fully swasta bersalin kerajaan pun boleh. Kalau saya teruskan je swasta sbb nanti tgh2 3rd trimester sebulan kena dtg 2x check up either kk or swasta. So saya prefer swasta check up on weekend