check up swasta bersalin government

nak tanya, kalau kita buat check up swasta, bersalin kerajaan boleh ke? nanti nak cek anak dekat kerajaan jugak. hospital terima tak buku check up kite yang di swasta?

2 Balas

Buka buku pink di klinik gov dahulu sblm check up klinik swasta.nanti kena ceramah mcm kwn sa tak buka buku pink gov tp lahirnya d gov hospital.jd baik buat pink book dulu d gov klinik dan ckp nak buat check up d swasta.atas sbb bgtaulah knp nak check up d swasta.bg alasan masalah awak.

Bole je sis.. Saya masa mgandung ank ke 3 mcm tu la.. Skrg mgandung ank ke 4.