Antenatal Check up

Salam / hai .. boleh ke kalau kita nak sambung check up dekat swasta? sebab dah bukak buku dekat KK dan sekarang 15w.. atas sebab masalah tertentu .. dan kalau check up dekat swasta.. kena bersalin dekat swasta jugak ke? atau boleh bersalin dekat kerajaan macam biasa?

1 Balas

Sy check up swasta tp bersalin kerajaan OK jer cuma kene make sure buku yg klinik swasta lengkap

4y ago

Boleh tp make sure klinik swasta tu ada buku juga or ley smbg je guna buku kk sbb maklumat2 tu penting utk bersalin nnt