Info sat.. Pregnant ke waktu subur

Saya cek test pregnant 4 kali naik 2 line. Last cek yang ke 5 kali terus 1 line ada siapa2 tahu apa sebab.. Adakah itu dikira waktu subur..

2 Balas

kalau test kerap sangat (kerap kencing), nanti level HCG dalam air kencing tu tak sempat nak accumulate, jadi boleh buat false -ve. seeloknya tunggu esok baru test semula. boleh jadi juga missed miscarriage kalau dah dapat +ve tetiba jadi -ve dan datang period. kalau nak tahu waktu subur, guna OPK, jangan guna UPT.

2mo ago

Sya buat ni blum priod lgi wt msa skrg ni tpi klau da priod lpas pda tu sya akn cbe blik. Apa2 sya up smula. Tq atas info sis..

upt untuk check pregnancy sis...opk baru test kesuburan...sis dah delay period ke?Kalo blm period disarankan tggu lepas period 1minggu try check semula...Kalo dah Lepas period sis try guna upt high sensitivity mcm CB digital or dip tell..Kalo ada bajet lebihla ye...

2mo ago

nti sis update semula ye...