Confius sgt2 sbb masa tu bkn waktu subur

Salam tdi test upt dua line..skrg lewat 5 hari.. adakah betul sy prgnent 😅

3 Balas

Saya pjj dan saya pun tk bersama suami waktu subur, 3 hari awal. Igt kan tkda harapan tp tgk2 pregnant 🤣 sperm can live in female’s reproductive organ up to 5 days 🤗

buat balik esok guna 1st urine. bukan waktu subur bukan x boleh mengandung, boleh jee tapii chances tu sgt rendah.

2y ago

Itulaaa saya pun terkejut..sbbnya masa buat tu bkn waktuu subur😅 tp saje test smlm naik 2line uptnye

Sis pakai opk ke

2y ago

Opk tu ape sis 😅😅