upt

Saya cek sndiri upt weak positif..bila cek dekat klinik jd negatif..kenapa ya cmtu?

5 Balas

Saya pernah jgak, upt kat rmh positif mcm ni haa. Tp pergi klinik dr kata negatif. Tp skrng dah 5bln pregnant. Hehe. Try beli clearblue pnya. Kdg2 yg klinik pnya upt taksensitive sgt. Kalau gna clearblue then positive. bawak prgi klinik tunjuk dkat dr. Hehehe

4y ago

Doakan saya dikurniakan rezeki zuriat🤲

sis same dgn sy.. skg dh mngndung 16weeks.. doktor ckp cmtu gak.. dr rmh positif, gi koinik negatif, scan rahim tebal.. pastu tnggu 2 minggu lps tu x dtg2 uzur jgk.. test lg dh positif dh klinik.. scan ade kantung... hehe

4y ago

Alhamdulilah,thniah sis..doakan saya juga dikurniakn rezeki zuriat..saya pn Dr cakap rahim tebal..hari2 menangis,sedih sangat sebab memang berharap nk dpt ank😣

Klinik klau line tak terang tu memang dorang anggap negative je sbab kdang bleh jd false.. jd test je dekat rumah sampai betul2 terang baru p buat pengesahan dkt klinik..

Sama , cuma saya di klinik weak positif , bila esoknya di rumah cek upt negatif . Hmmm

Chemical pregnancy .. kandungan tak menjadi.. selalunya mcm tu, ape2 tgu laa dulu camner..

4y ago

Huhuhu